Dodane dnia 01-05-2007 14:00
Kogo najbardziej z Nauczycieli Lubicie??Kto jest waszym zdaniem Najlepszy z NAuczycieli i Kto najlepiej Uczy??Odpowiedzcie na te pytanie ok.Pozdrowionka :*
Dodane dnia 06-05-2007 09:15
EE Ja mam prośbe jak jesteście i oglądacie Forum dlaczego sie nie wpisujecie.??Ile to 5 min tylko wyrażcie swoje zdanie na te tematy oki.Pozdro Buziaczki
Dodane dnia 06-05-2007 14:36
Ja lubię wszystkich nauczycieli Niektórzy są mili inni trochę mniej ale chyba na tym polega bycie nauczycielem Mimo wszystko ja bym nie chciał kolejnych zmian Taki skład mi pasuje
MatixXx napisał/a:
Moim zdaniem najlepszym nauczycielem jest Pani Sawczuk
tak na marginesie to zgadzam sie z Toba... pani Sawczuk potrafi wspolpracowac z mlodzieza, prowadzi ciekawe lekcje i w ogole jest super. Nie wiem jak teraz ale jak uczyla mnie to tak bylo. Do tej pory pamietam Jej lekcje... A i warto tez wspomniec o mojej bylej wychowawczyni pani Marioli Kozminskiej. Byla wymagajaca, ale dzieki niej wiele umiem i prawdopodobnie wybiore matematyke na maturze. Przyda mi sie, zeby sie dostac na studia wojskowe.
Ale nie mozna oceniac i robic rankingu najlepszych nauczycieli. To co dla jednych jest nudne i beznadziejne dla innych moze byc ciekawe i prztdatne w przyszlosci.
Kazdy nauczyciel inaczej uczy i inaczej podchodzi do roznych spraw.
Pozdrawiam cale grono pedagogiczne.
Ps.kto jest teraz dyrektorem??
Dodane dnia 18-05-2007 21:15
Obecnnie dyrektorem jest Pani Kajtkowska, ale niedlugo chyba za jakies trzy dni bedzie wybierany kolejny . Mial byc wybierany dzisiaj ale cos nie wypadlilo i przelozono ;]
xD
Skocz do Forum:
Logowanie
Nie jesteś jeszcze naszym Użytkownikiem? Kilknij TUTAJ żeby się zarejestrować.